Gazişehir Gaziantep kalesini gole kapattı

- TFF 1. Lig'de geride kalan 11 haftanın 7'sinde kalesinde gole izin vermeyen Gaziantep ekibi, son 4 haftada da sadece 1 kez gol yedi - Teknik direktör Sözeri: "Başarımızı sürdürdükçe hedeflere daha kolay ulaşabiliriz"

Google Haberlere Abone ol
Gazişehir Gaziantep kalesini gole kapattı


GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, geride kalan 11 haftada başarılı savunma performansıyla dikkati çekti.

Ligin geride kalan bölümünde kalesinde 6 gol gören Gazişehir Gaziantep, Süper Lig ve TFF 1. Lig'de yer alan takımlar arasında en az gol yiyen ekip unvanını elinde bulunduruyor.

Söz konusu 11 karşılaşmanın 7'sinde kalesini gole kapatan Gaziantep temsilcisi, yediği 6 golün 2'sini de kendi ağlarına gönderdi. Gazişehir Gaziantep, rakip fileleri ise 10 kez havalandırdı.

Teknik direktör Erkan Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 haftadır takımın başında görev aldığını hatırlatarak, bu süreçte 8 puan topladıklarını ifade etti.

Söz konusu maçların üçünde gol yemediklerini kaydeden Sözeri, "Gazişehir Gaziantep'in kalesindeki ve savunmasındaki başarı, benden önceki süreçte de geçerliydi. Bunu zaten biliyoruz. Ancak biz geldiğimizden bu yana daha etkili oynayabilmek için hareket ettik. Başarılı da olduğumuzu düşünüyoruz. Zaten başarımızı sürdürdükçe hedeflere daha kolay ulaşabiliriz." diye konuştu.

Erkan Sözeri, gol yememe konusundaki başarılarıyla Avrupa'nın önde gelen liglerinde yer alan takımlarla kıyaslanabilir durumda olduklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar