Suşehri’nde 24 kişiye evde bakım hizmeti veriliyor

Suşehri Kaymakamlığı tarafından ilçe merkezi ve köylerde yaşayan, sosyal güvencesi olamayan, bakıma muhtaç yalnız yaşayan 60 yaş üzeri 24 yaşlıya evde bakım hizmeti veriliyor.Proje hakkında bilgi veren Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu,"İlçe...

Google Haberlere Abone ol
Suşehri’nde 24 kişiye evde bakım hizmeti veriliyor

Suşehri Kaymakamlığı tarafından ilçe merkezi ve köylerde yaşayan, sosyal güvencesi olamayan, bakıma muhtaç yalnız yaşayan 60 yaş üzeri 24 yaşlıya evde bakım hizmeti veriliyor.

Proje hakkında bilgi veren Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu,"İlçe merkezi ve köylerimizde yaşayan, sosyal güvenceden yoksun, ekonomik yönden yetersiz olan, huzur evi hizmeti istemeyen bakıma muhtaç ailelerimize evde bakım hizmeti vermekteyiz. Projenin amacı, kötü koşullarda evlerinde yalnız yaşayan yaşlılarımızın ev ve sağlık hizmetlerini karşılamaktır. Bu kapsamda ilçe ve köylerimizde bakıma muhtaç 24 aileye hizmet vermekteyiz" dedi.

Talep ve tespitler oldukça daha fazla evde bakıma muhtaç aileye hizmet verileceğini ifade eden Uzunoğlu,"Projenin diğer bir amacı da evde bakım hizmeti yapacak 18-50 yaşları arasındaki bayanlarımıza istihdam sağlamaktır" diye konuştu.

Yorumlar