Nata Vega Outlet’te Doğal Yaşam Köyü

Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi 20-21 Mayıs tarihlerinde Neşeli Doğa Akademisi etkinliği ile çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatıyor.20-21 Mayıs tarihlerinde Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi "Neşeli Doğa Akademisi" etkinliği ile...

Google Haberlere Abone ol
Nata Vega Outlet’te Doğal Yaşam Köyü

Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi 20-21 Mayıs tarihlerinde Neşeli Doğa Akademisi etkinliği ile çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatıyor.

20-21 Mayıs tarihlerinde Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi "Neşeli Doğa Akademisi" etkinliği ile çocuklara unutulmaz bir hafta sonu yaşatıyor. Çocukların doğayla buluştuğu ve harika deneyimler kazandığı etkinlikte, çiftçi kostümlerini giyen minikler, tavukları ve tavşanları besleyecek, ağaçlardan meyve toplayacak, toprağı kazarak patates toplayacak ve traktörle topladığı meyve ve sebzeleri markete satacaklar. Etkinlik boyunca çiftçi kostümleri ile fotoğraf çektirme şansı olan minikler bu anları unutulmaz kılabilecek. Etkinlik sonunda, tüm katılımcılar çiftçi sertifikalarını alacaklar. Neşeli Doğa Akademisi Etkinliği ile doğal hayatın, hayvan sevgisinin ve organik beslenmenin önemine vurgu yapılırken, çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amaçlanıyor.

Yorumlar