Gölbaşı’nda 19 Mayıs Zara konseriyle kutlandı

Gölbaşı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlediği programda Gölbaşılılar, Zara’nın söylediği şarkılarla keyifli dakikalar yaşadı.Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenen konser programı Ankara...

Google Haberlere Abone ol
Gölbaşı’nda 19 Mayıs Zara konseriyle kutlandı

Gölbaşı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlediği programda Gölbaşılılar, Zara’nın söylediği şarkılarla keyifli dakikalar yaşadı.

Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenen konser programı Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Seymen ekibinin gösterisiyle başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden konser programında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü tarihin adı olduğunu söyledi.

“Gölbaşı’na hizmet bizim için bir namus meselesidir”

Duruay, 19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasıyla oluşan milli mücadele ruhunun kısa sürede tüm yurda yayılarak, bir milletin direniş destanına dönüştüğünü aktardı. Türk gençliğinin bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini kaydeden Duruay, sözlerine şöyle devam etti:

“Türk gençliği, dün olduğu gibi bugün de atalarının canları pahasına koruyup kendilerine emanet ettiği vatan topraklarını yine aynı kararlılıkla koruyacak, bağımsızlığından asla ödün vermeyecektir. Nasıl ki atalarımızın kahramanlıkla yazdığı destanların sona ermeyeceğini, 15 Temmuz’da milletin iradesine ve demokrasiye sahip çıkarak gösteren bu gençlik, o hain saldırıda canlarını siper ederek Gölbaşımızda yine tarih yazmıştır. Türk gençliğinin inanç, bilgi, beceri ve donanımlarıyla üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur. Bizler de Gölbaşı Belediyesi olarak gençlerimize ve Gölbaşımıza 15 Temmuz’dan sonra özellikle şunu söyledik. Artık bu millete özellikle de Gölbaşımıza hizmet etmek bizim için bir görev değil namus şeref meselesidir.”

Konserde birbirinden güzel şarkıları seslendiren Zara, Gölbaşılılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Sevilen şarkıcının parçalarına eşlik eden Gölbaşılı gençler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı doyasıya kutlarken unutulmaz bir gün yaşadı.

Konser öncesi meşaleli yürüyüş

Gölbaşı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü dolayısıyla meşaleli yürüyüş gerçekleştirdi. Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde başlayan yürüyüşe, Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi Seymen ekibi eşliğinde, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın yanı sıra gençler ve vatandaşlar katıldı. Gençler meşaleleri yakarak “Türkiyem” şarkısı eşliğinde Atatürk Sahil Parkı’na yürüdü.

Konserde Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Sanatçı Zara’ya hediye takdim etti. 19 Mayıs Programı havai fişek gösterisin ardından son buldu.

Yorumlar