Ankara'daki huzur operasyonunda 36 kişi yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün akşam başlatılan ve gece boyu devam eden eğlence mekanları ile yol denetimlerinde, çeşitli suçlardan aranan 36 kişi yakalanırken, 42 sürücüye cezai işlem uygulandı

Google Haberlere Abone ol
Ankara'daki huzur operasyonunda 36 kişi yakalandı
Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün akşam başlatılan ve gece boyu devam eden eğlence mekanları ile yol denetimlerinde, çeşitli suçlardan aranan 36 kişi yakalanırken, 42 sürücüye cezai işlem uygulandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Yunus Timleri, Çevik Kuvvet, Narkotik, Özel Harekat, Trafik Denetleme birimleri ile Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Yenimahalle Emniyet müdürlükleri ekiplerinin katılımıyla kent genelinde "huzur operasyonu" gerçekleşti.

Bu kapsamda, 17 bin 582 kişi, genel bilgi taramasından geçirilirken, aranan 36 kişi gözaltına alındı. Yol denetimlerinde 3 bin 742 araç sorgulanırken, 42 sürücüye cezai işlem uygulandı. Ayrıca, alkollü araç kullanan 6 sürücüye trafik cezası kesildi.

Sokak denetimlerinde 4 ruhsatsız tabanca, 7 kurusıkı tabanca ve 76 fişek ele geçirildi.

Denetlenen 243 eğlence mekanından 193'üne idari işlem, 10 kişiye de Kabahatler Kanunu'na muhalefetten işlemin yapıldı. Denetimlerde Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu yetkililerince 30 bin 500 cezai işlem uygulandı.

Şüphelilerin üzerilerinde ve araçlarında yapılan aramada 1 kilogram 200 gram Hint keneviri, 2 yüz bin adet müstehcen içerikli kartvizit bulundu.

Yorumlar