Trump ile yarışta Clinton'a kötü haber

Trump ile yarışta kendisine ve ekibine yönelik olumsuz imaj çalışmaları hızlandırılan Clinton yin zor durumda

Google Haberlere Abone ol
Trump ile yarışta Clinton'a kötü haber
ABD başkan adayı Hillary Clinton'ın en yakınındaki danışmanlarından Huma Abedin, eşinden ayrılacağını duyurdu.

Eski Kongre üyesi eşi Anthony Weiner'in bir kadınla müstehcen fotoğraflarını paylaştığının ortaya çıkmasından sonra Abedin, eşinden boşanacağını açıkladı.

Abedin, "Uzun ve acı verici bir düşünme süreci ile evliliğim hakkındaki uğraşlarımdan sonra eşimden ayrılmaya karar verdim. Anthony ile hayatımızın ışığı oğlumuz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu zor süreçte özel hayatımıza saygı duyulmasını istiyoruz." ifadesini kullandı.
Abedin'in ayrılık kararını açıklaması, New York Post gazetesinin, eski Demokrat Partili milletvekili Weiner'in bir kadınla müstehcen mesajlaşması ve fotoğraf paylaşımı yaptığını ortaya çıkarmasından bir gün sonra geldi.

Gazeteye konuşan adı açıklanmayan kadın, yaklaşık bir yıldır Weiner ile müstehcen fotoğraflarını birbirlerine gönderdiklerini açıklamıştı. Gazete, fotoğraflardan bazılarını pazar günkü sayısında yayımlamıştı.

Clinton'ın sağ kolu olarak bilinen Abedin ile eşi Weiner'in evliliği daha önce de krizlerle gündeme gelmişti. Weiner'in Abedin hamileyken yine bir kadına müstehcen fotoğrafını gönderdiği ortaya çıkmış ancak çift evliliklerini devam ettirmişti. Weiner, 2011'de de Twitter hesabından yine müstehcen bir fotoğrafını yanlışlıkla paylaşınca ABD Kongresi'nden istifa etmişti.

Yorumlar