New York polisi: Olay başarısız bir saldırı girişimi

ABD'nin New York eyaletinde Manhattan bölgesinde bir otobüs terminalinde patlama meydana geldi. New York polisi patlamanın 'terör' bağlantılı olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
New York polisi: Olay başarısız bir saldırı girişimi

Sonhaberler | Haber Merkezi 

ABD'nin New York kentinde Manhattan bölgesinde patlama meydana geldi. Otobüs terminali ile metro istasyonlarının kesiştiği noktada meydana gelen patlamadan hemen sonra olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. New York polisi patlamanın terör bağlantılı olduğunu açıkladı. Olay yerinde yaralıların olduğu belirtiliyor. İddiaya göre patlamadan hemen sonra bir kişi gözaltına alındı. 

New York polisinin Twitter adresinden yapılan açıklamada "NYPD, 42. Cadde ile 8. Cadde'deki kaynağı bilinmeyen patlamaya müdahale ediyor. A, C ve E metro hatları tahliye ediliyor. Bu ön bilgidir. Daha fazla bilgi geldikçe paylaşacağız" dendi.

​Fox News'e konuşan görgü tanıkları da metroda hareket halindeyken 'yüksek bir patlama' sesi duyduklarını söyledi.

Times Meydanı yakınındaki bir otobüs durağı yakınlarında yaşandığı belirtilen patlamada yaralıların olduğu ve 1 kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

​ ABC News'e konuşan polis kaynakları otobüs terminalinin alt katındaki geçitte 'boru tipi bombanın' patlatılmış olabileceğini söyledi.

Patlama New York yerel saatiyle saat 08.00'de meydana geldi. 

'TERÖR BAĞLANTILI'

New York polisinden yapılan açıklamada saldırının terör bağlantıları olduğu belirtildi. 

Yorumlar

ihsan bekle abd daha başarılı olanlarda gelecek beter ol deaşı kuran sensin