Joe Biden sonunda siyonist olduğunu itiraf etti

ABD Başkan Yardımcısı Biden, Yahudi olmadığı halde Siyonist olduğunu ilk kez açıkça itiraf etti

Google Haberlere Abone ol
Joe Biden sonunda siyonist olduğunu itiraf etti
Sonhaberler | Haber Merkezi 

Obama yönetiminin ABD'de iktidara geldiği dönemlerde İslam dünyasında oluşan olumlu hava 8 yılın sonunda hüsranla sonuçlandı. Obama dönemi politikalar nedeniyle İslam dünyası hiçbir zaman olmadığı kadar kan ve gözyaşı ile tanıştı. Ülke yönetiminin politikalarında etkili olan Obama'nın bir numaralı adamı Joe Biden, İslam dünyası için en büyük tehlikelerden biri olan Siyonizm belasının bir neferi olduğunu kendi ağzıyla itiraf etti. 

Donald Trump'ın başkanlığa seçilmesiyle ABD-İsrail ilişkilerinin seyrinin ne yönde olacağına ilişkin mevcut Başkan Yardımcısı Joe Biden konuştu. Trump yönetiminde, iki ülkenin ittifakında herhangi bir zayıflama olmayacağını belirten Biden, "Siyonistim, Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor" dedi.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Dünya Yahudi Kongresi'nin New York'taki toplantısında, ABD Başkanlığı'na seçilen Donald Trump yönetiminde, Amerika-İsrail ittifakında her hangi bir "zayıflama" olmayacağını söyledi. Toplantıda siyasi Siyonizmin kurucusu Theodor Herzl Ödülü takdim edilen Biden, Siyonist olduğunu söyledi.

ABD Başkan Yardımcısı Biden, 100'den fazla ülkede Yahudi cemaatlerini temsil eden Dünya Yahudi Kongresi adlı kuruluşun New York'taki Pierre otelde yapılan yıllık galasına katıldı.
Trump'ın başkanlığı döneminde Amerika-İsrail ilişkilerine değinen Biden, Trump yönetiminde ABD'nin İsrail'e verdiği destekte hiçbir azalma olmayacağını söyledi.

Biden bu konudaki açıklamasında "Trump yönetimi"ni kastederek şunları söyledi: "Yeni yönetimde, İsrail-Amerika ilişkilerinde bir değişme beklemiyorum. Böyle bir niyet olsa bile ki yok; Kongre ve Amerikan halkı bunun gerçekleşmesine hiçbir zaman izin vermez."

Biden yaklaşık 400 kişinin bulunduğu salondaki konuşmasında ayrıca, "Siyonistim, Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor" ifadesini kullandı. Biden'e gecede siyasi Siyonizmin kurucusu olarak bilinen "Theodor Herzl Ödülü" verildi.

Yorumlar

ihsan işte gördünüz biden hainini türkiyeye gel,ince Siyonist ajanları ile ilk toplantı yaptı onlar belli chp nin içindede başkan yardımcısı bir kısmı