ABD'deki seçimlerde 'ahlak' yerlerde, ahlaksızlık zirvede

Cumhuriyetçi Donald Trump'ın cinsel içerikli konuşmaları ve kasetlerinin ortaya saçılmasından sonra şimdi de Demokratların yandaşları iğrenç propagandalara başladı.

Google Haberlere Abone ol
ABD'deki seçimlerde 'ahlak' yerlerde, ahlaksızlık zirvede
Sonhaberler / Haber Merkezi 

ABD seçimlerinde sona doğru yaklaşırken, seçim tartışmaları sırasındaki ahlaksızlıklar başını aldı gitti. Tartışmalar sırasında Cumhuriyetçi Donald Trump'ın cinsel içerikli konuşmaları ve kasetlerinin ortaya saçılmasından sonra şimdi de Demokratların yandaşları iğrenç propagandalara başladı. Ülkenin ünlü şarkıcılarından Madonna, seçimlerde Trump'a oy vermeyenlerle 'ahlaksız ilişki' yaşama vaadinde bulundu. Madonna'nın bu teklifi ülkedeki iğrençliklerin boyutlarını ortaya koydu. 

Aday adayının belirlenmesi sürecinde Donald Trump'ın yaptığı İslamofobik ve yabancı düşmanlığı içerikli konuşmaları şimdilerde yerini 'cinsel içerikli, ahlaksız' tartışmalar bırakmış durumda. 

Clinton'un sağlık durumunun da siyasete malzeme yapıldığı seçimlerde son olarak Trump'ın cinsi sapıklıkları gündem olmuştu. Trump'ı cinsel istismarcılıkla suçlayan Demokratların da ondan aşağı kalır yanı olmadığı ortaya çıktı. 

Demokratları desteklediğini açıklayan şarkıcı Madonna, seçimlerde Donald Trump yerine Clinton'a oy verenlerle 'ahlakdışı cinsel ilişki' vaadinde bulundu. Madonna'nın bu teklifi kısa sürede ülke gündemine damgasını vururken tartışma sınırların ötesine çoktan taştı bile. 

Madonna'nın bu önerisi, 'Demokratların iktidar için yapmayacağı iğrençlik kalmayacak' yorumlarına neden oldu. 

Yorumlar

ihsan inşAllah bu son seçimleri olur yıkılır giderler