Niğde İl Genel Meclisinden Belediye Başkanı Rifat Özkan’a ziyaret

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Meclis Üyeleri ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı makamında ziyaret etti.Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl...

Google Haberlere Abone ol
Niğde İl Genel Meclisinden Belediye Başkanı Rifat Özkan’a ziyaret

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Meclis Üyeleri ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ı Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna “Niğde Belediye Başkanımız Rifat Özkan’a şahsım ve meclis üyelerim adına görevinde başarılar diliyorum. Niğde’miz için en iyi hizmetleri verebilmenin gayreti içerisinde hep birlikte çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Niğde İl Genel Meclis Başkanımız Bülent Küçüktuna ve İl Genel Meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Niğde’miz için hep birlikte en güzel kararların alınması ve uygulanmasında ortak düşüncelerle hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Yorumlar