Son Dakika: Çeyrek ve gram altın kaç lira oldu?

Son gelişmelerin ardından serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 205,90 lira oldu. 14 Ağustos 2018 Salı Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bu sabah saatlerinde 258,90 TL'den alınırken 258,93 TL'den satılıyor. Konuyla ilgili tüm bilgiler ve uzman yorumları haberimizde.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika: Çeyrek ve gram altın kaç lira oldu?

Altın fiyatları 14 Ağustos Salı sabah saatlerinde ne kadar oldu? ABD ile Türkiye arasındaki ekonomi savaşı sonrasında piyasalarda gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları içinde büyük bir hareketlilik başladı. 14 Ağustos 2018 Salı Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bu sabah saatlerinde 258,90 TL'den alınırken 258,93 TL'den satılıyor. Konuyla ilgili tüm bilgiler ve uzman yorumları haberimizde.

GRAM ALTIN NE KADAR?
Gram altın, çeyrek altından sonra en çok tercih edilen altın türleri arasında yer almaktadır. Özellikle altın fiyatları arttıkça insanların gram altına olan talebi de arttı. Gram altın haftanın ilk iş günü olan 14 Ağustos Salı sabahı 265,55 TL'den alınırken 265,58 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın kuşkusuz vatandaşların en çok merak ettiği, en çok talep ettiği altın türleri arasında ilk sırada yer alır. Altın fiyatları araştırması yapan vatandaşlar genel olarak çeyrek altını merak eder. Çeyrek altın vatandaşlar arasında karşılıklı alışverişi sağlar, düğünlerde çiftlere armağan edilen ilk hediyelerdendir. Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 402,28 TL'den alınırken 412,86 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın konusunda da araştırmalarını sürdüren vatandaşlar, birikim ve yatırım alanı içerisinde ilgiyle takiplerini sürdürüyor. Yarım altın düğünlerde de tercih edilirken bu sabah saatlerinde 802,04 TL'den alınırken 825,72 TL'den satılmaktadır.

Tam altın da tıpkı diğer altın türleri gibi vatandaşlar tarafından tercih edilen altın türleri arasında yer almaktadır. Tam altın gelin ve damadın ailesi tarafından tercih edilen altın çeşitlerindendir. Tam altın bu sabah saatlerinde 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılmaktadır.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur. Cumhuriyet altını, vatandaşlar arasında genel olarak birikim açısından değerlendirilir. Cumhuriyet altınının çeyrek altından farkı şudur; hem gram hem de fiyat olarak çok daha pahalı olan Cumhuriyet altını uzun vadeli yatırım aracıdır, kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bu sabah saatlerinde 1.580,00 TL'den alınırken 1.600,00 TL'den satılmaktadır.

Yorumlar