Badminton Akdeniz Şampiyonası’nda Osmangazi rüzgarı

Türkiye Badminton Federasyonu’nun ev sahipliğini yaptığı Akdeniz Takım ve Ferdi Badminton Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları başarılarıyla göz doldurdu.Türkiye Badminton Federasyonu...

Google Haberlere Abone ol
Badminton Akdeniz Şampiyonası’nda Osmangazi rüzgarı

Türkiye Badminton Federasyonu’nun ev sahipliğini yaptığı Akdeniz Takım ve Ferdi Badminton Şampiyonası’nda milli takım adına mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları başarılarıyla göz doldurdu.

Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde gerçekleşen Comeba Badminton Akdeniz Şampiyonası sona erdi. İki gün süren şampiyonanın ilk gününde Türkiye birinci, Hırvatistan ikinci, Cezayir üçüncü ve Yunanistan dördüncü olarak takım müsabakalarını tamamladı. 6 ülkeden 38 sporcunun katılım sağladığı şampiyonanın ikinci gününde çift erkekler kategorisinde mücadele eden Osmangazi Belediyespor sporcusu Berkay Çiçen-Tayfun Taşdemir birinci, çift bayanlar kategorisinde ise Betül Söner - Naime Yılmaz ikinci oldu. Tek bayanlar kategorisinde Naime Yılmaz ikinci, Betül Söner üçüncü olurken, tek erkekler kategorisinde Berkay Çiçen ikinci, Tayfun Taşdemir üçüncü oldu. Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcularının üstün performansı ile Türkiye şampiyonadan 5 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya ile ayrıldı.

Yorumlar