Malazgirt’te temizlik çalışmaları devam ediyor

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan...

Google Haberlere Abone ol
Malazgirt’te temizlik çalışmaları devam ediyor

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, her alanda yaptıkları çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Şehrimizin temizliği için İstanbul’dan Şans Katı Atık Yönetim A.Ş. ile ihale usulü anlaşmamızı yaptık. Yaklaşık 10 araç ile 40 temizlik personeli ile ilçemizin temizlik çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Gelen araç, gereç ve ekipmanlarımızla haftanın 7 günü hizmet sunmanın gayretindeyiz. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, günlük temizlik çalışmalarına ilçe sınırları içerisinde bulunan cadde, sokak, park, bahçe ve tüm mahallerimizde aralıksız olarak sürdürüyorlar” dedi.

İlçede temizlik işinde çalışan 40 işsiz genç adına Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı için teşekkür dövizi açıldı. Kaymakam Kırlı tarafından işe alındıkları için minnettar olduklarını ifade eden Enver Kaya, Doğan Sarıyıldız ve İlhan Bozkurt, teşekkürlerini ifade etmek için döviz açtıklarını belirttiler. Gençler, “Kaymakamımız sayesinde 40 genç iş buldu. Bizde onlardan sadece 3 tanesiyiz. Önceden işimiz yoktu, evimize ekmek götüremiyorduk. Şimdi çok şükür evimize ekmek götürebiliyoruz. Kaymakamımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizde kendisine teşekkür etmek istedik ve böyle bir teşekkür dövizi açtık. İnşallah kaymakamız bu ilçeden hiç gitmez, hep burada kalır” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar