Bugün 23 Mayıs 2012 Çarşamba
  • İstanbul22 °C
  • Ankara18 °C
  • İzmir21 °C
  • Erzurum7 °C
  • Konya18 °C
  • IMKB
    57.079
    %0.95
  • Altın
    623,04
    %-0.54
  • Dolar
    1,8245
    %-0.33
  • Euro
    2,3295
    %-0.26
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akşama haciz şoku!
14 Şubat 2012 Salı 12:30

Akşam'a haciz şoku!

Akşam Gazetesi çalışanlarına bir şok daha!

Bir süredir ekonomik darboğazda olan ve çalışanlarına maaşlarını ödemekte bile güçlük çeken Akşam gazetesi, bir haciz şokuyla daha sarsıldı. Ancak verilen söz üzerine yönetime bir gün daha süre verildi.

Gazetenin ödenmeyen 260 milyarlık kağıt borcu nedeniyle polisle beraber gazetenin kapısına dayanan haciz memurları, değerli eşyaları kamyonlara yüklemeye başladı.

HACİZ VAR, MAAŞ YOK!

Yaklaşık 3 buçuk aydır maaş alamadıkları belirtilen Akşam gazetesi çalışanları, maaşlarının bu hafta ödeneceğine dair söz verilmesi üzerine umutlu bekleyişini sürüdürüyordu.

Ancak öğle saatlerinden beri haciz kamyonlarının Akşam gazetesinin önünde işlem yapıyor olması, çalışanların umutlarını bir kez daha suya düşürdü.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Akşam çalışanları şimdi haciz nedeniyle endişeli bir bekleyiş içinde patronları Mehmet Emin Karamehmet'ten gelecek umutlu haberi bekliyor.

1 GÜN DAHA...

Akşam Gazetesi'ne gelen hacizden yönetimin bir kez daha yarın için ödeme sözü vermesi üzerine vazgeçildi.

240 bin TL birikmiş borç için yerlerinden sökülerek kamyonetlere yüklenen bilgisayarlar indirilerek yerlerine takıldı. Gazetenin basılmaması tehlikesi de atlatılmış oldu.


Kaynak: İnternethaber

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİĞİ HABERLER
  • Emniyetten Sıradışı Uygulama
  • Bakan Eker: Sütün Kalitesinde Asla Problem Yok
  • Van'da Bir Emekli Albay İle 16 Asker Tutuklandı
  • 29 ile süper başkanlık modeli
  • Memur zammında son tur, son teklif!
ANKET
Haber Sitemizin Yeni Tasarımını Beğendiniz mi?
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Son Haberler | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 658 88 11 / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA