Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı spor kulüpleri ve derneklerin yöneticileri ile bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği kurum görüşmelerinde bugün Şoförler Odası, Taşıyıcılar Kooperatifi, Güneş Spor, Akpınar Spor Kulübü, Minibüsçüler Derneği ve 2 nolu Otobüsçüler...

Google Haberlere Abone ol
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı spor kulüpleri ve derneklerin yöneticileri ile bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği kurum görüşmelerinde bugün Şoförler Odası, Taşıyıcılar Kooperatifi, Güneş Spor, Akpınar Spor Kulübü, Minibüsçüler Derneği ve 2 nolu Otobüsçüler Derneği ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret eden Şöförler Odası Başkanı Ahmet Ünal, Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Türk, Güneş Spor Kulüp Başkanı Ümit Kök, Akpınar Spor Kulüp Başkanı Selahattin Yazıcı, Minibüsçüler Derneği Başkanı Paşa Dündar ve 2 No’lu Otobüsçüler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, ilgili dernek ve spor kulüplerinin yönetim kurulu üyeleri Başkan Bakıcı ile bir süre sohbet etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunularak çeşitli konular istişare edildi.

Yorumlar