Soma’daki su baskınları sona erecek

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli, Turgutlu ve Selendi’nin ardından yağışlı havalarda Soma ilçe merkezindeki su baskını problemini çözecek projelerin ihalelerini gerçekleştirdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi...

Google Haberlere Abone ol
Soma’daki su baskınları sona erecek

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli, Turgutlu ve Selendi’nin ardından yağışlı havalarda Soma ilçe merkezindeki su baskını problemini çözecek projelerin ihalelerini gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ürettiği projelerle il genelindeki altyapı sıkıntılarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ, Salihli, Turgutlu ve Selendi ilçelerinin ardından Soma merkezdeki yağmursuyu sorununu da tarihe gömecek. Soma’nın prestij caddelerine ve kent çevresine kuşaklama yapılarak döşenecek 7 buçuk kilometre uzunluğundaki yağmursuyu hattı projelerinin yapım ihaleleri gerçekleştirildi.

Manisa’nın dört bir köşesindeki vatandaşların refahını sağlamak için tüm birimleriyle yoğun tempoda çalıştıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Manisamızın tüm ilçe ve mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızın altyapı eksikliklerinden kaynaklı sıkıntılar çekmemesi adına yoğun tempoda çalışıyoruz. Somalı hemşerilerimizin de günlük hayatlarındaki yağmursuyu kaynaklı mağduriyetlerini gidermek için projeler geliştirerek, yapım ihalelerimizi gerçekleştirdik. İhaleleri alan firmalarla sözleşmeleri imzaladıktan kısa bir süre sonra da inşaat çalışmalarımız başlayacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, Manisamızın dört bir köşesine kaliteli hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar