Kahraman Tazeoğlu’na yoğun ilgi

Şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarındaki imza gününde yoğun ilgi ile karşılaştı.Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen bölgenin en büyük kitap fuarında şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, hayranlarına...

Google Haberlere Abone ol
Kahraman Tazeoğlu’na yoğun ilgi

Şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarındaki imza gününde yoğun ilgi ile karşılaştı.

Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen bölgenin en büyük kitap fuarında şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, hayranlarına kitaplarını imzaladı. Tazeoğlu’na kitaplarını imzalattırmak isteyen gençler uzun kuyruklar oluşturdu. Kitap fuarlarının okur ve yazarları buluşturması ve toplumu ileriye götürmesi açısından çok önemli olduğunu ifade eden Tazeoğlu, "Son zamanlarda belediyelerin kitap fuarlarına vermiş oldukları önemi bir yazar olarak takdir ediyorum. Önemli olan bunun devamı ve istikrarı. Devamlılık olursa okurlar ve yazarlar da bu ülkede hak ettiği yere gelir. Bu fuarların devamını diliyorum. İlgiden çok memnunum. Bir yazar başka ney ister?" diye konuştu.

İmza gününe katılan gençler ise yaklaşık yarım saat kuyruk beklemelerine rağmen Kahraman Tazeoğlu’nu gördükleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Yorumlar