TemelSafinaz'dan Sağlıklı Yaşam Önerileri

Sağlıklı yaşam platformu TemelSafinaz.com her gün kullanıcılarıyla yeni öneriler paylaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
TemelSafinaz'dan Sağlıklı Yaşam Önerileri

Şehir hayatının temposu çoğu zaman insanların sağlıkla ilgili temel ihtiyaçlarını dahi ihmal etmesine neden oluyor. Türkiye'de 30 yaş üstü her 3 kişiden biri bel veya boyun ağrısı çekiyor. 2014 yılında yayınlanan Türkiye Obezite raporuna göre ise her 5 çocuktan biri şişmanlık sınırının üzerinde. Sağlıklı yaşam platformu TemelSafinaz Türkiye'de alışkanlıkları değiştirmeyi hedefliyor.

Yaşadığımız çağda tüm bilgiler elimizin altında olmasına rağmen, bazen üşendiğimizden, bazense onlarca bilgi arasında kaybolduğumuzdan harekete geçmekte zorlanıyoruz. Bu noktada geçtiğimiz aylarda hayata geçen TemelSafinaz, takipçilerine her gün sağlıklı yaşamla ilgili öneriler, fitness programları, pilates dersleri ve sporcu beslenmesi için yararlı bilgiler hazırlıyor.

Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden de takipçilerine günlük tüyolar veren Temel Safinaz, web sitesi üzerinden sağlıklı yaşamla ilgili pek çok konuda içerik üretiyor. İçerisinde ürün ve incelemelerin de yer aldığı platformun aynı zamanda fitness ürünleri, pilates setleri ve sporcu gıdalarını indirimli satın alabileceğiniz GittiGidiyor ve n11 alışveriş kanalları da bulunuyor.

Yorumlar