Sivilce lekeleri için maske

Sivilce lekeleri için maske , sivilce lekelerinden nasıl kurtulunur , badem yağı maskesi , domates maskesi , sivilce lekeleri maskesi

Google Haberlere Abone ol
Sivilce lekeleri için maske

Sivilce lekeleri için maske

Sivilce sebebiyle ciltte meydana gelen lekeler kişinin kendini kötü hissetmesine neden olur. Lekelerin kapatılması için kadınlar çoğu zaman makyaj ürünlerine başvururlar. Oluşan lekelerin üzerine birde makyaj ürünlerinin etkisi eklendiğinde cilde verilen zarar giderek çoğalır. Sivilce lekelerini gizlemek yerine sivilce lekelerini giderici özel maskeler uygulayabilirsiniz.

Badem yağı maskesi

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı badem yağı , bakla

Bir miktar baklayı kaynatarak yumuşatın ve robottan geçerek ezin, daha sonra badem yağı ilave edin. Elde ettiğiniz karşımı haftada 1 defa sivilce lekelerinin olduğu bölüme uygulayıp 20 dakika bekledikten sonra temizleyin.

Domates maskesi

Malzemeler:

1 adet domates , 1 tatlı kaşığı un

Domates rendelendikten sonra içerisine bir tatlı kaşığı un ekleyin. Elde ettiğiniz maskeyi lekeli cildinize uygulayın ve 5 dakika beklettikten sonra su ile durulayın. Domates maskesini çok uzun süre cildinizde bekletmeniz yan etkilere neden olabilir. 10 günde 1 kez uygulanmalı.

Yorumlar