Şişmiş gözlere artık son!

Şişmiş gözlere artık son , göz şişmesi neden olur , göz şişliklerinden nasıl kurtulunur , göz şişliklerinden kurtulmanın yolları

Google Haberlere Abone ol
Şişmiş gözlere artık son!
  

Kim şişmiş gözlerle gününü geçirmek ister ki? Uykusuzluk problemi çoğu insanın yaşadığı ortak sorunlardandır. Özellikle çalışan kişiler göz şişliği problemini daha fazla yaşarlar. Her sabah erken uyanmak , ancak gece erken yatamamak , ertesi gün şiş gözlerle uyanmaya neden oluyor. Ancak evde kendiniz kolayca uygulayabileceğiniz bazı yöntemlerle göz şişliklerinizden kurtulabilirsiniz!

Çay kaşığı : İki çay kaşığını buzdolabında iyice soğumaya bırakın. Daha sonra dolaptan çıkardığınız soğuk kaşıkları gözlerinizin üzerine yerleştirin. Kaşık ısınana kadar bekletin, bu uygulama işe göz şişliğinizden kurtulacaksınız.

Havlu: Havlu soğuk kompres olarak uygulamak çok etkilidir. Havluyu ıslatıp 10 dakika kadar buzlukta bekletin. Ardından buzluktan çıkarttığınız ıslak ve soğuk havluyu gözlerinizi kapatıp iyice üzerine yayın. Göz çevrenizdeki damarlar soğuğun etkisi ile zırlarken, aynı zamanda göz şişliğinizi de alacaktır.

Salatalık : Salatalık çok yaygın bilinen bir yöntemdir. Gözlerin üzerine konuşan birer dilim salatalık gününüzün kurtarıcısı olabilir.

Yumurta: 1 veya 2 yumurta akını iyice karıştırın. Ardından yumuşak bir bez ile gözlerinizin altına sürün. Gözlerinizin altındaki cildiniz daha fazla gerilecek ve daha az ödem gözükecek.

Çay: Siyah çay poşetleri tanin adında bir madde içerir. Bu göz şişliklerinin tedavisinde çok etkili bir yöntemdir. Siyah çayın içerisindeki kafein, kılcal damarların normalden daha hızlı kasılmasına sebep olarak gözlerinizdeki tümörlerden kurtulmanızı sağlar.

 

 

 

 

 

Yorumlar