Güzel ve genç kalmanın kuralları

Güzel ve genç kalmanın kuralları , genç kalmanın sıraları , gençleştirici maskeler , yaşlanma karşıtı maskeler

Google Haberlere Abone ol
Güzel ve genç kalmanın kuralları
 Güzel ve genç kalmanın kuralları

 

Ciltteki kuruyan ölü tabakaları temizlemek için kadınlar çeşitli kozmetik ürünlerinden faydalanırlar. Ancak unutmayın ki, kozmetik ürünler cildi zarar verebilir. Cildin zarar görmeden genç kalması için doğal şekilde gerçekleşmesi gerekir. Ancak ölü deri hücrelerini doğal bitki yağlarından hazırlanan maskelerle de temizleyebilirsiniz.

 

Alt göz kapaklarına eyeliner çekmeyin! Bu kural, gözleri küçük veya şaşıgöz olanlara uygulanır. Orta ve büyük göz yapısına sahip olan herkes gözün alt ve üst kısmına eyeliner çekebilir. Bu, bakışları daha anlamlı gösterir.

 

Bazı uzmanlar 40 yaştan sonra parlak göz farı çekmeyi tavsiye etmiyor. Fakat bu doğru bir düşünce değildir. Parıltılı gölgeler, sadece gençler için uygun değildir. Çünkü istenilen yapıda olan gözü daha çekici gösterir, kırışıklıkları kapatıcıdır.

 

Yüzdeki izleri ve kusurları yok etmek için yüzün her tarafını tonal kremle örtmek gerekmez. Tonal kremi sadece kusurlu olduğunu düşündüğünüz bölüme dairesel hareketlerle sürün. Yüzün diğer bölümlerinde herhangi bir sorun yoksa doğal kalabilir.

 

Tırnakların çevresindeki deriyi kesmek herkes için geçerli bir tavsiyedir. Bu deri tırnaklar zararlı bakterilerden korur. Çok keserseniz, enfeksiyon oluşabilir. Artık etler kenara çıkmışsa ve rahatsız ediyorsa, o kısımlar nazik şekilde kesilebilir.

 

Deri güneşin olumsuz ışınlarına maruz kaldığında yaşlanma süreci hızlandırır. Ultraviyole ışınlar cildi kurutup, yağ salgısını azaltır. Bunun önüne geçmek için SPF içeren koruyucu kremlerin kullanılması önerilir.

Yorumlar