Cilt sıkılaştırıcı maske

Cilt sıkılaştırıcı maske , cilt maskesi tarifi , gözenek kapatıcı maske , siyah noktalar için maske

Google Haberlere Abone ol
Cilt sıkılaştırıcı maske

İlerleyen yaş , aşırı kilo alıp verme cildiz deforme olmasına, sarkmasına ve gözeneklerin genişlemesine neden oluyor. Özellikle cilt tipi yağlı olan kişilerde, doğru bakım yapılmadığı taktirde gözeneklerde hissedilir şekilde genişleme meydana gelir ve siyah noktalar oluşmaya başlar. Cilt fazla yağdan arındırıldıktan ve gözeneklerdeki siyah noktalardan temizlendikten sonra genişleyen gözenekler evde kendinizin kolayca hazırlayabileceği cilt sıkılaştırıcı maske yardımıyla kötü görüntüden kurtulabilirsiniz.

Yumurta sarısı maskesi

Hazırlanışı:

1 adet yumurta sarısı , 2 damla zeytinyağı ve yarım çorba kaşığı yoğurt ile karıştırılır. Karışımdan yoğun bir kıvam elde edildikten sonra yüze uygulanır ve 15 dakika bekletildikten sonra ılık su ile temizlenir.  Maskeyi yüzünüze hafta da 2 kez uygulayabilirsiniz. Bu maske kısa sürede cildin sıkılaşmasını sağlayacaktır.

Yaş maya maskesi

Yaş mayanın cildi nemlendirici ve sıkılaştırıcı etkisi vardır. Bu nedenle genişleyen gözeneklerin sıkılaşması için yaş mayanın pozitif etkisi çoktur.

Hazırlanışı:

Yarım paket yaş maya , 1 çorba kaşığı süt ile karıştırılır. Göz çevresi hariç , boyun bölgesi dahil olmak üzere tüm yüze uygulanır. Haftada 3 kez düzenli olarak uygulandığında cildin gerginleşmesini sağlayacaktır.

 

Yorumlar