Ameliyatta öyle bir şey unuttular ki...

Ürdün’de doğum esnasında annenin karnında unutulan cep telefonu titreyince anlaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ameliyatta öyle bir şey unuttular ki...
 
Ürdün’ün başkenti Amman’da sezaryenle doğum yapan bir kadın, doğumu gerçekleştiren doktorun doğum sonrasında karnında cep telefonu unuttuğunu ve olayın telefonun karnında titremesiyle anladığını iddia etti. Olayı meclise taşıyan bir vekil, hükümetin istifası çağrısında bulundu.

ÖZEL HASTANEDE SEZARYENLE DOĞUM YAPTI

Gulf News'un haberine göre, Hanan Mahmoud Abdul Karim isimli 36 yaşındaki bir kadın Amman’da bulunan bir özel hastanede doğumu gerçekleştirildi.

KARNINDA TİTREŞİM HİSSETTİ

4.8 kilo ağırlığında bir erkek bebeği olan kadın bebeğiyle evlerine döndükten kısa bir süre sonra karnında bir şeyin titrediğini hissetti.  Titremenin ardından kadının karnındaki sancılarda çoğalmaya başladı.

RÖNTGENDE 7 CM'LİK YABANCI CİSİM!

Acil olarak bir devlet hastanesine götürülen kadının röntgeni çekilince karnında 7 santim büyüklüğünde yabancı bir cisim olduğu tespit edildi. Hemen ameliyata alınan kadının karnından bir cep telefonunun çıkarıldığı öne sürüldü.

HÜKÜMETİN İSTİFASI İSTENDİ

Olay Ürdünlü Milletvekili Salim Al Bataynah tarafından Meclis’e taşındı. Al Bataynah 21. Yüzyılda yapılan böyle bir hatanın kabul edilemeyeceğinin altını çizerek hükümetin istifasını istedi.

Yorumlar