Taşlıçay’da Su Projesi Son Aşamada

Taşlıçay Belediyesinden içme suyu çalışmasında son aşamaya gelindi.Gerçekleştirilen içme suyu projesinde yapılan kazı çalışmaları sonrası boru yerleştirme işlemlerini sağlayan ekiplerin mahalle aralarında ki son aşamaya başlandığı...

Google Haberlere Abone ol
Taşlıçay’da Su Projesi Son Aşamada

Taşlıçay Belediyesinden içme suyu çalışmasında son aşamaya gelindi.

Gerçekleştirilen içme suyu projesinde yapılan kazı çalışmaları sonrası boru yerleştirme işlemlerini sağlayan ekiplerin mahalle aralarında ki son aşamaya başlandığı belirtildi.

Büyük titizlik ve ummalı çalışmalarıyla en kısa sürede bu projeyi tamamlayıp ilçenin içme suyu problemini çözmeyi hedeflediğini ifade eden Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, "Çalışmaları bizzat yerinde takip ederek, ilçemizde içme suyu önemli sıkıntılarımızın başında geliyordu.Vatandaşlarımızın da talepleri sonrasında başlattığımız ummalı çalışmalarda boru yerleştirme işlemlerini büyük ölçüde tamamladık. Taşlıçay halkından şöyle bir ricamız var. Kısa bir süre zorluk çekebilirler. Çok büyük bir hizmet geliyor Taşlıçay’a ve bu hizmetin karşılığını da alacaklardır. Ara ara su kesintileri olabilir, bu konuda sabırla beklemelerini diliyoruz. Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde bitirmeye çalışacağız. Şu anda hem ilçe merkezinde hem de mahallelerde çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Yorumlar