İlk kez kar gören Ruandalılar

ABD'nin Utah eyaletine eğitim için giden Ruanda bisiklet milli takımı ekibi hayatlarında ilk kez kar görünce şaşkınlık yaşadılar

Google Haberlere Abone ol
İlk kez kar gören Ruandalılar
Sultan Baci / Sonhaberler

Ruanda Milli bisiklet takımı eğitimin bir parçası olarak gittikleri ABD'de hayatlarında ilk kez karşılaştıkları kar karşısında şaşkın ve heyecanlı anlar yaşadı.



ABD'nin Utah şehrinde eğitimde bulundukları sırada yollarda ilk kez kar gören Ruandalı milli bisiklet takımı eğitimlerine kısa bir ara verip yolda gördükleri karlarla oynamaya başladı.



Yol kenarında gördükleri karlara hayretle bakıp dokunanamilli bisikletçiler ekranlardan gördükleri kara ilk defa dokunmanın heyecanını yaşadı.



Bisiklet sporcularından bazıları avuçlarında top yaptıkları karı ceplerine doldurmaya çalışırken görüntülendi.



Ruandali milli bisiklet takımının sözcüsü Kimberley Coates, "ekibim karı ilk kez gördüklerinde kafalarına sürüp beynimiz dondu diyerek ilk deneyimlerini paylaştı. Görüntüler 2007 yılında utah'taki dağlık arazideki eğitim sırasında çekildi" dedi.

Ruanda bisiklet ekibi Afrka'da en güçlü ekip olarak adını duyurmanın yanısıra son zamanlarda da Tour De France yarışmalarında yüksek dereceler almış durumda.

Ruanda'nın ortalama hava sıcaklığı 22 derece olarak tüm yıl boyunca sürüyor.

 

Yorumlar