Vali Demirtaş, Sarıçam ilçesinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi

Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Acıdere, Karşıyaka ve Gültepe mahallelerinde, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Acıdere Mahallesi Muhtarı Mutlu Karaaslan, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İsmet...

Google Haberlere Abone ol
Vali Demirtaş, Sarıçam ilçesinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi

Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Acıdere, Karşıyaka ve Gültepe mahallelerinde, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesi Acıdere Mahallesi Muhtarı Mutlu Karaaslan, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İsmet Okur ve her iki mahalle sakinleriyle buluştu.

Acıdere Mahallesi Muhtarlığında gerçekleşen vatandaş buluşmasında, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen talep ve eksikliklerin giderilmesi yönündeki çalışmaları kararlılıkla yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

“Devletimizin ve hükümetimizin teşvikleriyle, kentimizi yeni yatırımlarla buluşturuyoruz”

Vali Demirtaş, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Devletimizin ve hükümetimizin destekleri doğrultusunda kentimizi yeni yatırımlar ve hizmetlerle buluşturmaya büyük çaba sarf ediyoruz. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Entegre Şehir Hastanesi’nin açılışı, Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle gerçekleştirilecek ve siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Yine Kozan-Mansurlu Yolu, Feke Yolu, Güney Çevre Yolu ilgili önemli projelere ilişkin çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı, hizmetlerle buluşturmak en büyük hedefimiz ve bu hedef doğrultusunda elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

"Sorunların takipçisi olacağız"

Sorumluluk üstlenen tüm kişi, kurum ve kuruluşlarının görevlerini en iyi şekilde yapma gayretinde olması gerektiğine dikkat çeken Vali Mahmut Demirtaş, bir araya gelerek sıkıntılarını dinlediği Acıdere ve Karşıyaka Mahallesi sakinlerinin kendisine ilettiği asayiş, eğitim, sağlık, su sıkıntısı, elektrik kesintileri gibi sorunların takipçisi olacağını ifade etti.

Acıdere Mahallesi Muhtarı Mutlu Karaaslan, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı İsmet Okur ve mahalle sakinleri, kendilerini ziyaret edip dertlerini dinlemesinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.

Gültepe Mahallesi’nde muhtar ve vatandaşlarla buluştu

Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesindeki Acıdere ve Karşıyaka mahallelerinin ardından, Gültepe Mahallesi Muhtarı Canan Kurt ve mahalle sakinleri ile muhtarlık binasında bir araya gelerek, kendisine iletilen talep ve beklentileri dinledi.

Göreve başladığı ilk günlerden itibaren muhtar ve vatandaş buluşmalarına büyük önem verdiğini ve bu buluşmaları sıkça gerçekleştirdiğini belirten Vali Demirtaş, amaçlarının halkın sorunlarını yerinde görmek ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş, devletin ve hükümetimin teşvikleriyle Adana’ya eğitimden sağlığa, spordan ulaşıma geniş bir alanda önemli yatırımlar kazandırıldığını, şehir hastanesi, stadyum, ilçeler arasındaki karayollarının yapımı ve onarımı, Güney Çevre Yolu gibi projelerin yaşama geçirildiğini söyledi.

Yorumlar