Milletvekili Sarı: “Adana Demirspor çok güzel başarılara imza atacak”

64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı Adana Demirspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulunu Aytaç Durak Tesisleri’nde ziyaret etti.Adana futbolunun Süper Lig’de olması gerektiğini belirten...

Google Haberlere Abone ol
Milletvekili Sarı: “Adana Demirspor çok güzel başarılara imza atacak”

64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı Adana Demirspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulunu Aytaç Durak Tesisleri’nde ziyaret etti.

Adana futbolunun Süper Lig’de olması gerektiğini belirten AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı, “Değerli başkanımız Mehmet Gökoğlu yönetimi 30 Mayıs’ta devraldı. Güzel bir kadro kuruldu ve umut ediyorum ki Adana Demirspor çok güzel başarılara imza atacak ve mavi lacivertliler çok daha iyi noktalara gelecektir”dedi.

Fatma Gül Demet Sarı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Mehmet Gökoğlu, birlik ve beraberlik adına önemli bir ziyaret olduğunu söyleyerek milletvekili Sarı’ya teşekkür etti.

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Gül Demet Sarı ziyaret sonrası Adana Demirsporlu futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar