Mutluluğunu yaşayamadan teröre kurban gitti

Adana Valiliği otoparkında düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Kadir Kırbaç'ın düğün hazırlıkları yapan ailesi büyük üzüntü yaşıyor

Google Haberlere Abone ol
Mutluluğunu yaşayamadan teröre kurban gitti

Adana Valiliği otoparkında düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden OHAL bürosunda görevli memur Kadir Kırbaç'ın babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Kırbaç'ın babası Mehmet Ali Kırbaç, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki evinde kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor.

Acılı baba Kırbaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun şehadet haberini şehir dışında olduğu sırada aldığını söyledi.

Oğlunun Valilikteki gece mesaisini bitirdikten sonra sabah ayrılırken patlamanın meydana geldiğini belirten Kırbaç, "Oğlum devlet, vatan ve bayrak aşkıyla yaşayan bir insandı. O inançla görevini yapan biriydi. Kendi aracına doğru giderken arabayı patlatmışlar." dedi.

Kırbaç, şehit olmaya her zaman hazır olduklarını, vatan hainlerine ülkeyi böldürmeyeceklerini dile getirerek şöyle konuştu:

"İki ay önce nişanlanan evladımın düğün hazırlıklarına katkıda bulunmak için şehir dışına çalışmaya gitmiştim. Meğer düğünümüz dünmüş. Dün oğlumun hem şehitlik hem düğün merasimini yaptım. Vatanım sağ olsun. Allah vatanımızı düşmana çiğnetmesin, ezanımızı susturmasın. Allah'tan tek dileğim budur. Şehitlik bizim için büyük bir gururdur."

Adana Valiliği otoparkında 24 Kasım'da düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Gökhan Aygül ile Kadir Kırbaç'ın cenazeleri, dün toprağa verilmişti.

Yorumlar