Keşif yapan Adliye personeli'ne patlayıcıyla saldırı

Adana'da uyuşturucu davasına ilişkin keşif yapan personele yönelik el yapımı patlayıcıyla düzenlenen ve biri hakim üç kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin soruşturmada bir şüpheli daha yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Keşif yapan Adliye personeli'ne patlayıcıyla saldırı
Adana'da uyuşturucu davasına ilişkin keşif yapan personele yönelik el yapımı patlayıcıyla düzenlenen ve biri hakim üç kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin soruşturma kapsamında aranan zanlı gözaltına alındı.

Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde iki şüphelinin satış yapmak üzere esrar hazırladığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüphelilerin bulunduğu adrese operasyon düzenleyen ekipler, Davut E'yi kovalamaca sonucu yakalarken diğer zanlı kaçtı. Ekipler, yaptıkları üst aramasında bir tabanca ve 586 gram esrar ile bir miktar para ele geçirdi.

Gözaltına alınan Davut E'nin 17 Ekim'de Hürriyet Mahallesi'nde keşif yapan adliye personeline, el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenleyenler arasında bulunduğu ve "silahlı terör örgütü üyesi olma", "uyuşturucu satışı yapma" ile "devletin birliği ve ülke bütünlüğünü bozma" suçlarından arandığı belirlendi.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Uyuşturucu davasıyla ilgili 17 Ekim’de Hürriyet Mahallesi'nde keşif yapan adliye personeline el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlenmişti.

Saldırıda, keşif ekibindeki hakim ve iki kişi hafif yaralanmış, personelin kullandığı araçta hasar oluşmuştu. Soruşturma kapsamında Hayrullah T. tutuklanmıştı.

Yorumlar