İzinsiz gösteriye müdahale

Terör örgütü yandaşlarınca açılan ateş sonucu şehit düşen polis memuru Mustafa Yeli'nin Malatya'daki ailesine acı haber verildi

Google Haberlere Abone ol
İzinsiz gösteriye müdahale
Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının düzenlediği izinsiz gösteriye müdahale ederken açılan ateş sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Mustafa Yeli'nin Malatya'daki babaevine acı haber ulaştı.

Şehit Mustafa Yeli'nin (22) Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi Şehit Mürsel Karataş Caddesi'ndeki sitede oturan babası Nurettin ve annesi Funda Yeli'ye, oğullarının şehadet haberi verildi. Haberi alan Yeli çifti ve 2 çocuğu, Adana'ya gitti.

Bekar olduğu öğrenilen şehit polis memurunun, yaklaşık 1,5 yıldır görev yaptığı belirtildi.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Çukurova Caddesi'nde izinsiz gösteri düzenleyen ve polisin dağılmaları yönündeki çağrılarına molotofkokteyli ve taşlarla karşılık veren PKK yandaşlarına, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale edilmişti. Çevik kuvvette görevli polis memuru Mustafa Yeli, göstericilerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Yorumlar