Adana'daki cinayet soruşturması

Öldürüldükten sonra kesilen kol ve bacağı katı atık bertaraf tesisinde bulunan 27 yaşındaki Songül Erçil'in ağabeyi ve kız kardeşinden DNA testi için kan örneği alındı

Google Haberlere Abone ol
Adana'daki cinayet soruşturması

 Adana'da, öldürüldükten sonra kesilen kol ve bacağı katı atık bertaraf tesisinde bulunan 27 yaşındaki Songül Erçil'in ağabeyi ve kız kardeşinden DNA testi için kan örneği alındı.

Erçil'in öldürüldüğü haberini alan ağabey Oğuz ile kız kardeşi İlknur Erçil, yaşadıkları Almanya'dan Adana'ya geldi. İki kardeş, DNA testi için Adana Adli Tıp Kurumunda kan örneği verdi.

Bu arada, Songül Erçil'in Almanya'da dünyaya geldiği, 17 yaşında Türkiye'de bir akrabasıyla resmi nikahsız evlilik yaptığı ve 2 kız çocuğu olduğu öğrenildi. Daha sonra ayrılıp başkasıyla yaşamaya başladığı ve bu birlikteliğinden de bir erkek çocuğu olduğu bildirilen Erçil'in her iki birlikteliğinin de uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle sonlandığı ileri sürüldü.

Erçil'in Almanya'daki yakınlarının yanına dönmek istemediği için de Adana'da pansiyonlarda kaldığı belirtildi.

Öte yandan, Songül Erçil'in cesedinin kayıp parçalarının bulunması için kentin çöplerinin döküldüğü merkez Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki arama çalışmaları da devam ediyor.

Katı atık bertaraf tesisinde 3 Aralık'ta işçiler, çöplerin arasında kesik kol ve bacak bulmuştu. Görevlilerin haber vermesi üzerine tesise sevk edilen polis ekiplerince inceleme başlatılmış, bulunan uzuvların 27 yaşındaki Songül Erçil'e ait olduğu belirlenmişti.

Polis ekipleri yaptıkları çalışmada, kadının katil zanlısı olarak kahveci çırağı F.K'yi gözaltına almış, zanlı sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

Yorumlar