Bafra Belediyesinden kültür hizmeti

Bafra Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün düzenlediği etkinliklere bir yenisi daha eklendi.UNİMA Uluslararası Kukla Karagöz Federasyonu tarafından İbiş ve Sevimli Kuklalar oyunu iki günlük etkinlikle sürdürüldü. Oyun, Mustafa Erdin...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Belediyesinden kültür hizmeti

Bafra Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün düzenlediği etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

UNİMA Uluslararası Kukla Karagöz Federasyonu tarafından İbiş ve Sevimli Kuklalar oyunu iki günlük etkinlikle sürdürüldü. Oyun, Mustafa Erdin İlk ve Ortaokulu, İMKB Şehit Erol Haspulat YİBO, Doğanca İlkokulu ve Şehit Burak Perçin Okullarında sahnelendi. Oyuna öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin oyunları çocuklarla beraber izledi. İlk günkü etkinlikte Başkan Şahin’i Okul Müdürü ve Bafra Eğitim Bir-Sen Başkanı Hamdi Yıldız okul girişinde karşıladı. Başkan Şahin’e ikinci gün etkinliklerinde ise AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven eşlik etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, “Bafra Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğümüz yoğun bir çalışma ile ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına katkılar yapmaktadır. Sele-Sepet Şenlikleri, sünnet şölenleri, Kapıkaya Festivali, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, tiyatrolar, resim yarışmaları, musiki faaliyetleri, sanat kursları gibi çeşitli etkinlikler düzenlemekte ve düzenlenen etkinliklere katkı vermektedir. Yeni mahalle olan köylerimizde geleneksel kültürümüzün eserlerini öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Başta tiyatro olmak üzere kültür ve sanat faaliyetlerine öğrencilerimiz ve hemşerilerimiz büyük bir katılım ve ilgi göstermektedir. Bu çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

Yorumlar