Başkan Gülenç çalışmaları inceledi

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor.Başkan Turgay Gülenç, Üçtepe Mahallesi’ne şehit ailesinin isteği üzerine...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Gülenç çalışmaları inceledi

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor.

Başkan Turgay Gülenç, Üçtepe Mahallesi’ne şehit ailesinin isteği üzerine okul yolundaki yapımı devam eden kilitli parke taşı çalışmaları yerinde inceledi. Bismil için yeni yatırımların da müjdesini veren Başkan Gülenç, sadece merkezdeki değil tüm kırsal mahallelerimizi de ilgilendiren önemli bir yatırımları da hayata geçireceklerini söyledi.

Gülenç, kırsal mahalleler de yapılan çalışmaları takip ederek mahalle sakinleri ile görüşerek hizmetlerle ilgili görüşlerini aldı.

"Bismil’in çehresi değişecek"

Üçtepe Mahallesi’nde oturan şehit babasının isteğine kayıtsız kalmayan Başkan Gülenç, "Bismil’de yıllardır beklenen hizmetleri birer birer yapıyoruz. Köy yolları, Köy içi kilitli parke çalışması, taziyeevi ve okul onarımları, içme suyu ve park çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızla Bismil’in çehresi değişecek. Şehir merkezindeki tüm imkânları ilçemize de getirmek istiyoruz. Önümüzdeki 2018 yılında yapılan dev projelerimiz ile beraber Bismil’in en büyük eksiklikleri tamamlanmış olacaktır" dedi.

Şehit ailesinden teşekkür

Belediyenin yatırımlarında çok memnun kaldığını ifade eden şehit babası ise, “Önceden çamurdan dolayı çocuklarımız okula gidemiyorlardı. Servis araçları buraya gelemiyordu. Belediyemize müracaat ettik sağolsun kaymakam bey bizi kırmayarak yolumuza kilitli parke taşı döşedi artık çocuklarımız rahatlıkla okula gidebilecektir. Allah Kaymakamımızdan ve devletimizden razı olsun. Daha önce kimse buraya hizmet etmemişti” diye konuştu.

Yorumlar