AK Parti Bursa’da 17 ilçe başkanından 10’u yeni dönemde aday olmayacak

AK Parti Bursa teşkilatında, üçü merkez ilçe olmak üzere 17 ilçe başkanından 10’unun yeni dönemde aday olmayacağı öğrenildi.AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta ile birlikte ilçe başkanları...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Bursa’da 17 ilçe başkanından 10’u yeni dönemde aday olmayacak

AK Parti Bursa teşkilatında, üçü merkez ilçe olmak üzere 17 ilçe başkanından 10’unun yeni dönemde aday olmayacağı öğrenildi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İl Koordinatör Vekili Muhammet Balta ile birlikte ilçe başkanları ile toplantıda buluşarak yaklaşan ilçe kongrelerini görüştü. İlçe kongrelerinin tarihlerinin ve hazırlıklarının konuşulduğu toplantılarda ilçe başkanları ile yüz yüze istişareler yapıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Salman, sosyal medya ve çeşitli mecralarda dönen görevden alınma haberlerinin doğruyu yansıtmadığını belirtti.

Başkan Salman, görüşmelerde kongre hazırlıklarının konuşulduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

“İlçelerimizde yakaladığımız ivmenin devamının sağlanıp, yeni dönemde de partimizin, Bursa’mızın her noktasında en doğru şekilde temsil edilmesi için istişarelerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda teşkilatımızın her kademesinden dava arkadaşlarımızın görüşleri çok önemli. İnşallah hep birlikte partimizi ve Bursa’mızı ülkemizin geleceğini etkileyecek olan kararların verileceği 2019 yılında ve büyük hedeflerimize taşıyacak kadroları oluşturacağız.”

Üçü merkez ilçe olmak üzere 17 ilçe başkanından 10’unun yeni dönemde aday olmayacağı öğrenildi.

Yorumlar