PSV taraftarların alay ettiği kadınlar İstanbullu çıktı

PSV'li taraftarların para atarak alay ettikleri dilencilerin Suriyeli mülteci olduğu tahmin edilmişti; ancak dilencilerin Türkiye'den göç eden Romanlar olduğu ortaya çıktı

Google Haberlere Abone ol
PSV taraftarların alay ettiği kadınlar İstanbullu çıktı

Son Haberler Logo

İsyanya'nın başkenti Madrid'de PSV'li taraftarların para vererek onlarla dalga geçtikleri dilenci kadınların Suriyeli değil Türkiye'den göç etmiş Romanlar olduğu ortaya çıktı. PSV'lilerin dilenci kadınlara yönelik hakaretvari tavırları iki gündür sosyal medyanın ilk gündem maddeleri arasında yer alıyordu. 

Görüntülerdeki kadınlar, İstanbullu çıktı. Müzisyen Haluk Levent'in İspanya'da söz konusu olayın yaşandığı meydanda bulduğu kadınlarla çektiği görüntüler inanılmaz bir gerçeği ortaya çıkardı.

Görüntülerde yerden para toplayan, şınav çeken kadınların İstanbullu olduğu anlaşıldı! İstanbul Soğanlık'ta bir süre yaşadıktan sonra İspanya'ya göç eden Romanlar olduğu anlaşılan kişiler, sosyal medyada büyük şaşkınlık yarattı.

 

NE OLMUŞTU ? 

PSV'li taraftarlar Madrid'e maç öncesi bir kafeteryanın önünde eğlenirken, dilenen dört kadına para vererek onlarla alay etmişlerdi. Taraftarlardan bazıları kadınlara şınav çektirirken, bazıları da kadınlar tarafından para için uzatılan kaplara ellerindeki birayı dökmüştü. PSV'li taraftarların yaptığı hem İspanya'da hem Türkiye'de büyük yankı uyandırmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da olaya müdahil olarak batılı birçok insanın karakterinde bu tür hakaretlerin bulunduğunu belirtmişti. 

Yorumlar