Ne oldum değil, ne olacağım demeli

İngilizler'in eski futbolcusu Paul Gascoigne'nun son çekilen fotoğraflarındaki hali, içkinin şişede durduğu gibi durmadığına bariz bir örnek oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ne oldum değil, ne olacağım demeli

Futbol oynadığı dönemlerdeki hırçın haliyle sürekli haber olan Paul Gascoigne, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde yaralı bir surat ve elinde içki şişesiyle taksiden inerken görüntülendi. Uzun süredir alkol bağımlılığı tedavisi gören Newcastle ve Tottenham takımlarının eski oyuncusunu bu halde görenler hemen polisi aradılar ancak 48 yaşındaki Gascoigne çoktan kayıplara karışmıştı bile.


Çok geçmeden polis, İngiltere'nin eski millî oyuncusunu bir taksinin içinde ve kıyafetleri darmadağın şekilde buldu. Olay yerine hemen sağlık ekipleri çağırıldı ve futbolcu hastaneye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı açıklamaya göre, Gascoigne, sarhoşken düşmüş ve yüzündeki yaralar da bu yüzden meydana gelmişti. Oyuncunun alın, burun ve dudağına pansuman uygulandı.

Paul Gascoigne'in komşuları, eski futbolcunun son bir senedir ayık olduğunu ve hayatını düzene soktuğunu zannettiklerini söylediler. Gascoigne'in uzun zamandır alkol yüzünden başı beladan kurtulmuyordu.

Yorumlar