AB'den Türkiye'ye 'vizesiz geçiş' için yeşil ışık

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında uzun süredir tartışma konusu olan vizesiz geçişler meselesinde yeni bir gelişme yaşandı. En yetkili isimden gelen açıklamada, vizesiz geçiş çalışmalarında son düzlüğe girildiği belirtildi. Türkiye ile AB arasında varılan mülteci anlaşmaları sırasında vizesiz geçiş sorununun da bir an önce çözülmesi sözü alınmıştı.

Google Haberlere Abone ol
AB'den Türkiye'ye 'vizesiz geçiş' için yeşil ışık

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Türkiye ile Avrupa Birliği kurumları arasında son dönemlerin en çko tartışılan konularından biri olan vizesiz geçişler meselesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. AB Komisyonu Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komiseri Dimitris Avramopoulos, Türkiye ile vizesiz seyahatte son düzlüğe girildiğini açıkladı.

Dünya Gazetesi'nin haberine göre AB Komisyonu Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komiseri Dimitris Avramopoulos, Türkiye ile AB arasında süren vizesiz seyahat konusunda müjdenin yakında verilebileceğine işaret etti.

Uluslararası İşbirliği Platformu'nun bu yıl 8'incisini düzenlediği Boğaziçi Zirvesi'nin açılışında konuşan Avramopoulos, "Türkiye ile AB arasındaki çipli pasaportlarla vizesiz seyahat konusunda son düzlüğe girdiğimizi müjdelemek istiyorum. Bu işin sorumlu ismi olarak bunu açıkladığımızda dünyanın en mutlu insanı olacağım" dedi.

Yorumlar

selim bizde yedik sahtekar ab git ananaı kandır