Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranlarına kötü haber | Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon finalinde, dizinin hayranlarını şoke eden sahneler yer alıyor. Fragmana göre Ertuğrul Gazi vefat ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranlarına kötü haber | Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm Fragmanı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

TRT kanalının sevilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul yeni sezon için ilk fragmanını yayınladı. Ancak ilk fragmanda Diriliş Ertuğrul hayranlarını üzen gelişmeler var. Dizinin fragramanına göre Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın dizide olmadığı görüldü. Düzyatan'ın geçen sezonun son finalinde girdi bir çarpışma sırasında ağır yaralanmıştı, dizi de orada bitmişti. Dizinin yeni sezon finalinin ilk fragmanlarında Düzyatan'ın olmaması oyuncunun diziden ayrıldığı söylentilerine neden oldu. Ancak sonraki fragmanda ise Düzyatan'ın yaşadığı görülüyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinden şu ana kadar henüz bir açıklama gelmemiş olması ise kafaları iyice karıştırdı. Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılmadığı, ancak fragmanın daha çok dikkat çekmek için bu şekilde ayarlandığı söylentilerde dolaşıyor. 

Dizinin bu sezon tam olarak hangi gün başlayacağı ise henüz belli değil. 

Anadolu Selçuklularının son yıllarını anlatan Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan, Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Gazi'yi canlandırıyor. Dizi gece sezonda Türkiye'nin en fazla ses getiren ve en çok izlenen dizilerinden biri olmuştu. Dizinin yayınlandığı akşamlarda reyting rekorları kırdığı belirtiliyor. 

İŞİN ASLI

Dizinin sonraki fragmlarında ise gerçek ortaya çıktı. Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Düzyatan aslında ölmüyor. Alplerini tuzağa düşüren düşmanlardan intikam almak için bir plan yapılıyor. Plan gereği herkes, Ertuğrul Gazi'nin öldüğünü sanacak. Ertuğrul Bey ise bu arada düşmana karşı büyük bir tuzak hazırlığı içinde olacak. Ve sonunda düşmandan gereken intikam alınmış olacak. 

Yorumlar