Mutlu Pati Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, gerçekleştiren Mutlu Pati Şenliği’ne katılan çocuklar doyasıya eğlenerek unutamayacakları bir gün geçirdi.Sahil dolgu ananında gerçekleşen şenliği Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat...

Google Haberlere Abone ol
Mutlu Pati Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, gerçekleştiren Mutlu Pati Şenliği’ne katılan çocuklar doyasıya eğlenerek unutamayacakları bir gün geçirdi.

Sahil dolgu ananında gerçekleşen şenliği Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı. Şenliği çocuk atölyeleri, kedi köpek evi yapımı, kuşyemliği yapımı, sokak hayvanları beslenme kabı yapımı, hayvan figürleri mozaik yapıştırma, evcil hayvan bandana yapımı gibi etkinliklerle çocuklar gün boyu eğledi.

Şenlikte konuşma yapan Başkan Eşkinat, “Alanda olan çocuklarımıza bakıyorum, onların hayvanlara yaklaşımı, canlıya sevgisini bütün insan sıcaklığıyla sevgilerini verdiği görüyorum. Bizim görevimiz onlara bu sıcaklığını ömür boyu sağlamak. Eğer bir evcil hayvan besleyemiyorsanız mutlaka, Süleymanpaşa Belediyesi hayvan barınağına uğrayın. Hatta bize müracaat edin toplu halde sizleri oraya götüre biliriz. Hayvanları karne hediyesi veya doğum günü hediyesi olarak çocuklara armağan eden aileler varsa ve bunları üç gün sonra sokaklara bırakıyorlarsa, onlarında bir can taşıdığını, onarında Allah’ın yaratığı canlılar olduğunu akıllardan çıkartamamaları lazım” dedi.

Şenliği katılan Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çocuklarla yakından ilgilendi. Boyama yapan çocuklara yardımcı oldu eline fırçayı alıp boyama yaparak, çocuklara yardımcı oldu.

Yorumlar