DÜ’de ‘Ülkemizde futbol ve futsalın gelişimi’ paneli

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Dicle Üniversitesi (DÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu işbirliği ile “Ülkemizde Futbol ve Futsalın Gelişimi” adlı panel düzenlendi.Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen panele rektör yardımcılarımız...

Google Haberlere Abone ol
DÜ’de ‘Ülkemizde futbol ve futsalın gelişimi’ paneli

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Dicle Üniversitesi (DÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu işbirliği ile “Ülkemizde Futbol ve Futsalın Gelişimi” adlı panel düzenlendi.

Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen panele rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Kesen, TFF temsilcileri, STK temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Diyarbakır ve DÜ’nün tanıtım videosu izlendi.

TFF Gelişim Direktörü, Genç Milli Takımlar Sorumlusu, Futsal Milli Takımlar Sorumlusu, Plaj Futbol Milli Takım Sorumlusu, Eski Milli Takım Sorumlusu ve Eski Milli Futbolcu Tolunay Kafkas’ında katılımıyla gerçekleşen panele Futsal Milli Takım Teknik Direktörü Sercan Görgülü, Futsal Milli takım yardımcı antrenörü Murat Kaya, TFF İdari kadrosundan Timuçin Kalendir de konuk oldu.

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Öğretim Görevlisi Dr. Savaş Ayhan’ın moderatörlüğünde, Tolunay Kafkas, Sercan Görgülü, ve akademisyen Nihat Mızrak konuşmalar yaptı. Sorulan soruları cevaplayan ve Futsal için önemli bilgi ve projeleri paylaşan Tolunay Kafkas, Diyarbakır’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Panelin sonunda katılımcılara plaket takdimi yapıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar