Muratpaşa seyircisiyle buluşuyor

Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol takımı Süper Lig’de oynayacağı 3’üncü maçla seyircisiyle buluşuyor.Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilk iki maçından ardından averajla liderliğe oturan Muratpaşa Belediyespor, yeni sezonda ilk kez...

Google Haberlere Abone ol
Muratpaşa seyircisiyle buluşuyor

Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol takımı Süper Lig’de oynayacağı 3’üncü maçla seyircisiyle buluşuyor.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ilk iki maçından ardından averajla liderliğe oturan Muratpaşa Belediyespor, yeni sezonda ilk kez kendi seyircisiyle buluşuyor. Sezonun açılış maçında Üsküdar Belediyespor’u 31 - 36, Çarşamba karşılaştığı Mudanya Belediyesi Dinç Spor’u 26-39 mağlup eden Muratpaşa, Pazar günü Süper Lig’in iddialı takımlarından Polatlı Belediyespor’la karşılaşacak. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

Süper Lig’in ilk iki maçını kazanıp averajla liderlik koltuğuna oturan takımın antrenörü Birol Ünsal, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. 16 Eylül’de yapılan ilk hafta maçlarının ardından Milli Takım maçları nedeniyle lige uzun bir ara verildiğini dile getiren Ünsal, “6 oyuncumuz Milli Takım kadrosunda yer aldı. Bu tip dönüşler her takım için bir miktar sorunludur ama aranın ardından lige iyi bir dönüş yaptık. Mudanya ile oynağımız maçta net bir skor aldık. Şimdi önümüzde iki zorlu karşılaşma var” diye konuştu.

Polatlı maçının ardından Çarşamba Zağnos’la karşılayacaklarını belirten Ünsal, “Her iki karşılaşmayı da kendi evimizde oynayacağız. Seyircimizin karşısına bu sezon ilk kez çıkıyoruz. Tek amacımız her iki maçı da kazanıp ligdeki lider konumumuzu sürdürmek” dedi.

Yorumlar