sahibinden.com'a 6 kategoride "Altın Örümcek Ödülü"

- sahibinden.com, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı girişimlerin değerlendirildiği "Altın Örümcek Web Ödülleri 2017"de hem jüri hem de halk oylaması sonucunda toplam 6 ödül kazandı

Google Haberlere Abone ol
sahibinden.com'a 6 kategoride "Altın Örümcek Ödülü"

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı girişimlerin değerlendirildiği "Altın Örümcek Ödülleri"nden 6 ödülle döndü.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, sahibinden.com, "Altın Örümcek Web Ödülleri 2017"de hem jüri hem de halk oylaması sonucunda toplam 6 ödülün sahibi oldu.

"Gayrimenkul & Emlak", "Mobil Web Sitesi", "Mobil Uygulama-Alışveriş" ve "Otomotiv" kategorilerinde "Halkın Favorisi" seçilerek toplamda 4 ödüle layık görülen sahibinden.com, "Mobil Uygulama-Alışveriş" ve "Gayrimenkul & Emlak" kategorilerinde jüri değerlendirmesinde de birincilik ödülünü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com Üst Yöneticisi (CEO) Burak Ertaş, mobil alanda yapılan yeniliklerin bu ödüllerin alınmasında büyük rol oynadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Tüm hizmet alanlarımıza entegre ettiğimiz teknoloji odaklı ve inovatif çalışma şeklimizin hem halk hem de ödül jürisi tarafından takdir edildiğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geliştirdiğimiz tüm ürün ve hizmetlerde yeni teknolojileri uygulayarak kullanıcılarımızın hayatlarına hız ve kolaylık katmaya devam ediyoruz. Aylık 40 milyon üzerindeki aktif kullanıcı sayımız, 6 milyona yakın aktif ilanımızla Türkiye'nin en büyük pazar yerlerinden biri konumundayız. sahibinden.com'da ekim ayı itibariyle 1 milyona yakın emlak, 500 bine yakın vasıta ilanı bulunuyor. Diğer taraftan günlük hayatımızın bir parçası haline gelmiş olan mobil alanında da her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. 2017 ilk yarı mobil verilerine göre iOS'ta 2,5 milyon, Android'de ise 4,6 milyon aylık kullanıcıya ulaştık."

Yorumlar