Hayırsever aileden 800 öğrenciye kıyafet ve kırtasiye desteği

İstanbul’da yaşayan Erzurumlu hayırsever aile Horasan ve Aziziye İlçesindeki öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.Babası Ilıca Pulur, annesi Horasan Azap köyünden olan hayırsever Taliha Taş, oğlu Onur ve kızı Gurur Arığ’ın...

Google Haberlere Abone ol
Hayırsever aileden 800 öğrenciye kıyafet ve kırtasiye desteği

İstanbul’da yaşayan Erzurumlu hayırsever aile Horasan ve Aziziye İlçesindeki öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Babası Ilıca Pulur, annesi Horasan Azap köyünden olan hayırsever Taliha Taş, oğlu Onur ve kızı Gurur Arığ’ın önderliğinde, aile dostlarıyla beraber İstanbul’dan yola çıkarak Erzurum Ilıca ve Horasan’daki köy okullarında ve ESMEK’te eğitim gören öğrencilere bot, mont, eşofman, atkı, bere, çorap, okul çantası ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Hayırsever aile, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Aziziye ve Horasan Belediye Başkanlarına ekibe gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, “Ocak 2017’de Ilıca, Horasan, Uzundere, İspir ve Erzurum merkezi olmak üzere toplamda 350 öğrenciye hediyelerini verirken, bu ay ki gerçekleştirdiğimiz yardım organizasyonumuzda toplamda 800 öğrenciye ulaşmanın mutluluğunu yaşamış bulunuyoruz” diye konuştular.

Yorumlar