Melikgazi’deki emekli personele veda yemeği

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hizmet sürelerin dolması sebebi ile kendi isteği ile emekliğe ayrılan çeşitli birimlerinden olmak üzere 50 emekli personelin bir araya getirilerek anıların tazelendiğini söyledi.Emekli olan...

Google Haberlere Abone ol
Melikgazi’deki emekli personele veda yemeği

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hizmet sürelerin dolması sebebi ile kendi isteği ile emekliğe ayrılan çeşitli birimlerinden olmak üzere 50 emekli personelin bir araya getirilerek anıların tazelendiğini söyledi.

Emekli olan 50 çalışanına veda yemeği ikramında bulunan Başkan Büyükkılıç, hem Kayseri şehrine, hem belediyeye hem de çalışanlarına vermiş olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı emekli olan personeline teşekkür etti. Veda yemeğine başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldılar.

Çalıştıkları sürelerin aslında bir ömür olduğunu ve bu ömrü, belediyecilik hizmetinde hep çözüm üreten, olaylara nezaket ve sabır ile yaklaşan tüm emeklilerin tecrübelerinden hep faydalanılacağını belirten Başkan Büyükkılıç, “Kendi istekleri ile emekli olan mesai arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet vermişlerdir. Her arkadaşımız gibi bu mesai arkadaşlarımız da hem belediyecilik çalışmaları ile Kayserimize hizmet etmiş, hem de gönül adamı ve bir yönetici olarak birçok kişinin meslekte yetişmesine vesile olmuşlardır. Çok aktif ve çalışkan bu arkadaşımız emekli olunca boş durmayacak bilgi birikimi ve deneyimleri ile öyle inanıyorum ki yine Kayserimize hizmetlerine devam edecektir” dedi.

Veda yemeğinde hizmetlerinden dolayı emekli olan mesai arkadaşlarına birer hediye veren Başkan Büyükkılıç, toplu olarak hatıra fotoğrafı çekiminden sonra hepsine bundan sonraki yaşamlarında başarılar temennisinde bulundu.

Yorumlar